Om Kredah smykkene

Alle Kredah smykkene håndlages av meg i mitt verksted i Trondheim. Når dere bestiller smykker fra meg vil du motta dem i en fin liten gaveeske med min logo. Eller du kan velge å kjøpe med en smykkepose som du kan gjøre personlig med ønsket navn/ord/setning. Om smykket skal være en gave kan jeg pakke det inn i gavepapir og sende det direkte til jubilanten. Jeg kan også ordne med et håndlaget kort der jeg kan skrive det du ønsker.

Inspirasjon til smykkene kan jeg få overalt så skisseblokka er alltid med. Og når inspirasjonen kan komme fra det meste, om det så er historie eller natur så sier det seg selv at det blir smykker med ulike uttrykk. Fellestrekket for de fleste av dem er at det ikke lages mange av det samme designet. For meg er det unike en viktig del av min inspirasjon.

Smykkene lages gjerne fra sølvtråd og sølvplate som sages, bankes og bearbeides til ferdig produkt. Det er mange trinn før smykket ser dagens lys. Det er en tidkrevende, men tilfredsstillende prosess.

I tillegg arbeider jeg med redesign av sølvbestikk og om du har bestikk du gjerne vil omdanne til smykker er det bare å ta kontakt.

post@kredah.no