Galleri Gaven

Høsten 2015 gikk jeg en tur langs de gamle bygningene på det idylliske Bakklandet.  I en av bygningene, «det rosa huset» fant jeg et sjarmerende lite galleri med navnet Gaven.  Der var det et bredt utvalg av håndlagde, unike varer av høy kvalitet og bak disken, en av de dyktige håndverkerne. Fant etterhvert ut at man kunne søke om å være gjesteutstiller der, som sagt så gjort, måneden etter var jeg en lykkelig gjesteutstiller med mine smykker. Det var nok skjebnen som smilte til meg den høsten for på det tidspunktet hadde de ikke noen medlemmer som laget smykker. Etter en liten produksjonsprosess på verkstedet var jeg fra 1. mars 2016 medlem på Galleri Gaven. 

Og fremdeles er jeg glad for at jeg fikk denne muligheten blant håndverkere/designere som er utrolig kreative, kvalitetsbevisste og hyggelige.

Det er virkelig verdt å ta en tur innom dette sjarmerende galleriet. Med sitt brede utvalg av håndlagde varer i ulike kategorier og med unik design, en variasjon av materialvalg, utførelse, farger og former finnes det noe for enhver smak.

På Galleri Gaven vil du finne den perfekte, unike gaven til dine venner, familien eller til deg selv.