Norsk design og håndverk

Kredah Design designer og lager sølvsmykker på eget verksted i Trondheim. Jeg lar meg inspirere av en følelse, historie, naturen…. Ja, egentlig det meste. Alle smykkene lages i få antall eller såpass unikt at det finnes bare ett av designet. Det er litt av mitt mål, at du skal føle deg like unik som mine smykker. Et smykke er så mye mer enn trender og moter. Et smykke er en følelse, en historie, ett minne, prikken over i’en både til hverdag og fest. 

I løpet av årene har jeg gått på sølvkurs både hos Smykkeskolen i Oslo og hos Gullsmedmester Jørgen Juul på Stjørdal. Dette har gitt meg mulighet til å videreutvikle mine smykker med nye personlige design.

Jeg arbeider også med redesign av sølvbestikk. Teskjeer og gafler får et nytt liv som ringer, armbånd, halssmykker, slipsnåler og bokmerker.

En rødlistet håndarbeidsteknikk, nupereller, blir også benyttet for å lage de mest delikate mønster med knute etter knute. Som tråd bruker jeg en kvalitetstråd i 100% egyptisk bomull fra Lizbeth, så fremt ikke annet er nevnt.

Jeg er medlem av Norwegian Made (en merkeordning som garanterer at varen er laget i Norge) og NAJD (et landsdekkende nettverk av norges ledende smykkedesignere og gullsmeder).

Organisasjonsnummer: 826561602

Godkjent ansvarsmerke fra patentstyret.

Du finner også mine smykker i Galleri Gaven på Bakklandet i Trondheim.

https://www.facebook.com/kredahdesign

instagram: kredah1

Håper du finner noe du liker♥

Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt på post@kredah.no